TIMEX® Connected app
Veelgestelde vragen over Classic 50 Move+

V: Ik heb de kennisgeving vooraf voor bijeenkomsten ingesteld op 45 minuten. Waarom verandert de TIMEX Connected app de kennisgeving vooraf in 1 uur in plaats van 45 minuten?

A: Om de batterij in de TIMEX IRONMAN Classic 50 Move+ langer te laten meegaan brengt de TIMEX Connected app de kennisgeving vooraf voor uw afspraak automatisch overeen met één van zes kennisgevingen vooraf die door het horloge worden ondersteund. Het horloge ondersteunt kennisgevingen vooraf van onmiddellijk (ten tijde van de gebeurtenis) of 15 minuten, 30 minuten, 1 uur of 2 uur vóór de gebeurtenis. De TIMEX Connected app brengt de kennisgeving vooraf voor uw afspraak automatisch overeen met de dichtstbijzijnde kennisgeving vooraf die door het horloge wordt ondersteund. Bijvoorbeeld: als uw afspraak een kennisgeving vooraf van 45 minuten heeft, stelt de app de kennisgeving vooraf van het horloge in op 1 uur.

V: Hoe kan ik een herinnering voor een specifieke bijeenkomst op mijn horloge verwijderen?

A: Er zijn twee manieren om herinneringen aan bijeenkomsten uit het horloge te verwijderen:

V: Is er een functie 'alle geluidssignalen dempen' of 'niet storen' voor het horloge?

A: De Classic 50 Move+ heeft geen functie 'niet storen'. Om te zorgen dat u geen herinnering aan bijeenkomsten hoort wanneer u niet gestoord wilt worden, kunt u alle kennisgevingen van bijeenkomsten uitsluiten die tijdens uw 'niet storen'-tijd gepland zijn. Synchroniseer het horloge vervolgens met de app (zie de gebruikershandleiding voor gedetailleerde instructies)..

V: Hoeveel opslagruimte voor trainings/activiteitsgegevens is beschikbaar?

A: De TIMEX Connected app biedt praktisch onbeperkte opslag van trainingsgegevens.

V: Bij verbinding via NFC start de verbinding maar wordt nooit tot stand gebracht. Wat gebeurt er?

A: Het is mogelijk dat u het horloge van de NFC-sensor in de achterkant van het mobiele apparaat vandaan beweegt. Wanneer u de waarschuwing op het horloge hoort (als de telefoon op stil is ingesteld krijgt u geen waarschuwing van de telefoon) en het koppelvenster op het scherm van uw mobiele apparaat ziet, beweeg het horloge dan niet meer totdat de statusbalk opgevuld is.

V: Waarom blijft het horloge mij vragen te kiezen tussen “Keep App Settings” (app-instellingen behouden) en “Keep Watch Settings” (horloge-instellingen behouden)?

A: De TIMEX Connected app vraagt u altijd om uw huidige voorkeuren. Dit helpt conflicten uit de weg ruimen en verzekeren dat de horloge-instellingen altijd overeenkomen met de app-instellingen.

V: Ik ben geïnteresseerd in het gebruik van NFC om verbinding te maken met de TIMEX Connected app. Hoe activeer ik de sensors?

A: NFC wordt geactiveerd door het menu Settings (instellingen) te openen:

V: Mijn staptelling verschilt van andere activiteitenvolgers; waarom?

A: Hoewel de meeste activiteitenvolgers op de markt gelijksoortige 3D versnellingsmetertechnologie gebruiken om stappen en afstand te volgen, verfijnt elke fabrikant de software en verwerking van gegevens. Timex heeft veel moeite gedaan om u de beste schatting van stappen, afstand en calorieverbruik te geven.

V: Hoe weet ik of er een update beschikbaar is voor de TIMEX Connected app?

A: De TIMEX Connected app werkt op dezelfde wijze als andere apps op uw mobiele apparaat. U krijgt een waarschuwing op uw mobiele apparaat dat een update klaar is om gedownload te worden of het mobiele apparaat downloadt de bijgewerkte app automatisch (op grond van de instellingen van uw mobiele apparaat).

V: Ik probeer een bijeenkomst in de agendafunctie van de TIMEX Connected app op te roepen. Ik zie dat er een pijl helemaal rechts van elke bijeenkomst is maar ik kan niets openen. Wat doe ik verkeerd?

A: Plaats uw vinger op de rode pijl en sleep uw vinger naar LINKS U heeft nu de mogelijkheid om de kennisgeving vooraf uit te sluiten (Exclude) of te veranderen.

V: Ik verkoop mijn TIMEX IRONMAN Classic 50 Move+ of geef hem weg; hoe verbreek ik de verbinding tussen het horloge en de app?

A: In de TIMEX Connected app:

u zijn het horloge en de instellingen verwijderd; de nieuwe eigenaar krijgt de herinnering aan uw bijeenkomsten niet.

V: Ik kom er niet uit en heb hulp nodig; wie kan ik bellen?

A: Geen probleem; u kunt de TIMEX klantenondersteuning bellen op 888-727-2931. Zorg dat u uw horloge en mobiele apparaat bij de hand heeft omdat we u waarschijnlijk zullen vragen om stappen te nemen om het probleem op te lossen.